PROFES-COM - rekonstrukce a stavební práce Jindřichův Hradec

Otín 95, 377 01 Jindřichův Hradec Jihočeský kraj

  • Telefon: +420 384 397 115
  • Telefon: +420 384 320 025
  • Telefon: +420 384 320 025
  • Mobil: +420 777 121 168 - pan Leština
  • IČO: 26073960

Popis činnosti

Společnost PROFES-COM s.r.o. byla založena v roce 2004 jako nástupce sdružení fyzických osob. Zabývá se širokým spektrem rekonstrukcí a stavebních prací. Při práci používáme moderní postupy a kvalitní materiály předních výrobců. Výsledky naší práce si můžete prohlédnout v jednotlivých sekcích naší prezentace. Pokud vás naše nabídka zaujme, neváhejte a kontaktujte nás pomocí telefonu, e-mailu nebo klikněte na tlačítko kontaktujte nás na konci stránky a vyplňte kontaktní formulář.

Jsme připraveni provést kompletní rekostrukci vaší nemovitosti, ať už se jedná o rekreační chatu či statek, rodinný dům, koupelnu, kuchyni nebo průmyslovou halu. Součástí našich služeb je také 3D návrh řešení na PC ještě než rekonstrukce začne. Máme za sebou řadu rekonstrukčních projektů včetně elektroinstalací, instalatérských a topenářských prací, až po obklady, dlažby, pokládky kamene nebo zámečnické práce.

Vylepšujete svou domácnost nebo rekonstuujete celou budovu? Řešíte krizovou situaci? Nabízíme nejen nové rozvody vody a kanalizace, opravy a montáže vodovodního a odpadního potrubí ale také komplexní rekonstrukce rozvodů nebo rekonstrukce bytových jader. Zajišťujeme kompletní topenářské práce v rodinných a panelových domech, průmyslových objektech a ostatních provozovnách. Nabízíme montáž rozvodů topení, podlahového vytápění, dodávku a montáž kotlů a otopných těles atd. Vše včetně zajištění projektové dokumentace.

Nabízíme široký okruh služeb v oblasti zámečnické kovovýroby a obrábění, stavebních zámečnických prácí a montáže stavebních součástí a výrobků. Naše činnost se týká jak rodinných domků,
tak i firemních a průmyslových objektů.

 

Odeslat poptávku nebo dotaz: PROFES-COM - rekonstrukce a stavební práce Jindřichův Hradec

Otevírací doba: dle telefonické dohody
Otín 95, 377 01 Jindřichův Hradec